Inte riktigt NORML*?!



Att en del politiker uppenbarligen bör skaffa sig ökad kunskap om aktuella narkotikapolitiska tendenser visade Mona Sahlin med all önskvärd tydlighet då hon talade på socialdemokraternas framtidsdagar i Västerås.


Det som kunde ha blivit en lyckad referens om förändrad inriktning i den amerikanska politiken efter valet av Barack Obama till president blev istället en rejäl flopp.


Stimulerad av Obamas uttalanden i USA skulle Sahlin inte vara sämre och sa i en del av sitt tal "S we can". Socialdemokraterna kan också minsann.


Om det är fler politiker än Mona Sahlin som inte känner till att Swecan är en organisation som förespråkar legalisering av cannabis är det dags för upplysning en masse bland politikerna. Undertecknad med kollegor står gärna till tjänst för att reda ut begreppen om legaliseringsorganisationer, verksamhet för att underminera FN:s narkotikakonventioner, politisk lobbying inom EU för legalisering av narkotika, den omfattande finansieringen av legaliseringsrörelsen på olika håll, nya icke-klassade droger, knarkförsäljning på internet, kopplingen mellan narkotika och grov organiserad brottslighet och terrorism.


NORML* (National Organization for the Reform of Marijuana Laws)


Läs också:

Talanalys Mona Sahlin Almedalen 2007

Talanalys Mona Sahlin Almedalen 2008


Torgny Peterson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0