Spice Nordic har problem


Spice Sweden, numera Spice Nordic har problem. På hemsidan konstaterar man att  Varje gång bankerna skriver "14" framför vårt kontonummer vid överföringar så kommer pengarna aldrig fram. Jag har en hel uppsjö med sådana ärenden nu. Utredningen kring detta har dock kommit så långt att vi vet att pengarna lämnar den bank som betalningen görs från, men att de sedan fastnar nånstans i SKB's system och valsar runt ett par veckor innan de antingen sätts in på vårt konto eller skickas tillbaks till mottagaren. För närvarande har vi bara haft detta problem med Swedbank och Nordea, när kunden betalat i en bankkassa. Så, bojkotta bankernas insättnings-avi'er, de fungerar ej.


Om det magiska talet 14 (= avsky droger) fungerar på sätt som beskrivs kanske fler banker kunde se över sina system i avvaktan på klassificeringen av substanser i Spice.


Profitören bakom Spice la 28 februari förra året ut en Allmän Vädjan till Svensk Media!


Där skriver han,Vi lägger årligen stora summor och arbete på att se till att kännedom om och reklam för våra produkter endast skall finnas i miljöer där alla fyllt 18 år. När media skriver om våra produkter så raseras det arbetet eftersom tidningarna har läsare i alla åldrar, varpå artiklarna i mångt och mycket fungerar som rena annonser direkt riktade till ungdomar.


Jag ber därför Er chefredaktörer på sveriges tidningar runt om i landet att i fortsättningen undvika att omnämna min verksamhet såvida ni inte kan ganrantera att informationen INTE når personer under 18 år. (Profitören står för typon).


Ja, kära chefredaktörer, hoppas ni har respekt för profitören bakom Spice som i den sanna folkhälsans namn månar om de minderåriga. Verkar vara lika smart som dom här.


Torgny Peterson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0