Senaste nytt från polisen

"Vårt ansvar för ordförandeskapet"

Den här sommaren är det inte som vanligt för oss i Polisen, skriver rikspolischef Bengt Svenson i tidningen Svensk Polis ledare. Från den första juli är Sverige ordförande i EU och redan från början rivstartar det med flera stora möten där polisen ansvarar för säkerheten.


Polisen håller ordning och leder EU-förhandlingar

Det är andra gången som Sverige är ordförandeland i EU. Polisen har två stora uppgifter: att se till att de möten som hålls i Sverige kan genomföras säkert och leda förhandlingsarbetet om polisiära frågor.


Jakt på alkohol har lett till färre brott

Sundsvallspolisen har fått bukt med ungas supande på stan med hjälp av den så kallade Kronobergsmodellen, och antalet anmälda våldsbrott har minskat markant. Tidningen Svensk Polis följde med polisens ungdomsgrupp på ett kvällspass.


Bra betyg för nya polisen.se

Polisens nya webbplats som lanserades i slutet av mars i år har tagit emot väl av besökarna. En majoritet uppger att webbplatsen är användarvänlig och att de hittar den information de söker, visar en ny besökarundersökning.


Fler bilder på polisen.se

Nu finns fler uppdaterade bilder på personer inom Polisen under rubriken Pressrum på webbplatsen. Här hittar du bland annat nytagna bilder på landets länspolismästare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0