Det blir ingen uppmjukning av cannabislagstiftningen



Nya Zeelands hälsovårdsminister meddelar idag att det inte kommer att bli någon uppmjukning av cannabislagstiftningen i landet.


Under ett internationellt symposium om narkotika i Wellington idag sa Peter Dunne att det finns alltför många hälso- och sociala problem förknippade med användning av cannabis för att någon legalisering av cannabis ska kunna komma ifråga.


I sitt anförande vid konferensen i morse sa Dunne bland annat, Let me make it very clear this morning: relaxing the current laws on cannabis is not on this Government's agenda.


Vilken besvikelse måste inte det uttalandet har blivit för George Soros och hans kamrater som bidragit med 35 000 dollar för att arrangera konferensen. Förmodligen lite pinsamt också för Nya Zeelands regering som satsat 165 000 dollar på en konferens där medfinansiären George Soros är en av världens ledande förespråkare för avkriminalisering av cannabis. Men som bekant - shit happens!


Det viktigaste är att Nya Zeelands regering klart markerat att det inte blir någon uppmjukning av landets cannabislagstiftning - vare sig med eller utan $oro$ pengar.


Du kan läsa hela Peter Dunnes tal vid konferensen här.


Torgny Peterson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0