David Nutt vill nedklassificera LSD också

Av en intervju med David Nutt i Radio New Zealand framgår det att Nutt inte bara vill nedklassificera ecstasy från klass A till klass B utan också att LSD bör nedklassificeras från klass A till klass B.


Det verkar nu tämligen uppenbart att Nutt, Blakemore och andra liberaliseringsivrare VILL ha en konfrontation med brittiska regeringen i syfte att förändra hela det brittiska drogkontrollsystemet och klassificeringen av narkotika i syfte att på sikt åstadkomma en mer tolerant inställning till narkotika


De två ledande politiska partierna, Labour och the Conservative Party, men speciellt Labour som oroas av de omfattande kostnaderna som missbruket medför, är bestämda i sina åsikter - Storbritannien behöver inte ökad lättillgänglighet till narkotika. Det tredje partiet, Liberal Democrats, som aldrig kan bilda regering men spela en vågmästarroll, är ute och virrar ordentligt i drogpolitiska frågor.


Nutt kanske inte trodde att så många skulle lyssna till hans kommentarer i Radio New Zealand, men du har möjligheten att göra det här.


Läs också:

Government critiised over refusal to downgrade ecstasy


Torgny Peterson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0