Fyra nya länspolismästare utsedda

Regeringen har utsett fyra nya länspolismästare. Polisen i Norrbotten, Blekinge, Gävleborg och Västmanland får därmed varsin ny högsta chef.


Tillförordnade länspolismästaren Håkan Karlsson i Norrbotten anställs som länspolismästare i samma län från och med den 18 juni och tills vidare, dock längst till och med den 31 maj 2014.

Per Svartz anställs som länspolismästare vid Polismyndigheten i Blekinge län från och med den 1 juli 2008 och tills vidare, dock längst till och med den 31 januari 2014. Per Svartz är i dag polismästare och taktisk ledare hos polisen i Skåne.

Christina Forsberg anställs som länspolismästare vid Polismyndigheten i Gävleborgs län från och med den 1 november 2008 och tills vidare, dock längst till och med den 31 oktober 2014. Christina Forsberg är i dag avdelningschef vid Kronofogden.

Polismästaren vid Polismyndigheten i Stockholms län Lars Hallberg ska vikariera som länspolismästare och chef för Polismyndigheten i Västmanlands län från och med den 1 augusti 2008, under den tid då ordinarie länspolismästaren Ann Marie Orler är tjänstledig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0