Radioprogrammet ReageraMera torsdag 3 juli 14.00-15.00 - Almedalsveckan à la carte

På söndag börjar den mest omfattande Almedalsveckan någonsin. Inte för att årets Almedalsvecka är längre än årets andra veckor även om man skulle kunna tro det eftersom programmet i år omfattar totalt 662 arrangemang.


Det är inte helt enkelt att välja bland utbudet men i programmet torsdag 3 juli 14.00-15.00 lättar vi på förlåten till några av arrangemangen.


Medverkande

Karin Lindvall, projektledare för Almedalsveckan och Almedalsveckans verkliga "guru". Det hon inte vet om Almedalsveckan är inte värt att veta


Theo Caldwell från pr-företaget Blomwell om Vem äger Almedalsveckan - om yttrandefrihet och äganderätt

  

Mia Sundelin, organisationssekreterare på CAN (Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning om Hur ser ungas drogvanor ut idag?


Andreas Jansson, informationsdirektör på Svenska Spel om Vart är den svenska spelmarknaden på väg?


Erik Fugeläng, marknadsförare hos Riksutställningar om att Rusta morgondagens medborgare och De granskade granskar granskarna.


Staffan Dopping, informationsdirektör Försvarsmakten om Hot mot svenska intressen - vilka är de?


Jan Evelius, projektledare SMADIT (Samverkan Mot Alkohol och Droger I Trafiken), om Hur kommer man åt rattfylleriet?


Programledare: Torgny Peterson


Programmet sänds live via FM-nätet (89,5) på Gotland i radiokanalen WisbyFM och för dig som inte bor eller gästar Gotland går det utmärkt att höra direktsändningarna via internet på http://www.wisbyfm.se/.

Under Almedalsveckan sänds radioprogrammet ReageraMera varje dag. Innehållet i de programmen meddelas dagen före sändning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0