HNN är snart tillbaka

HNN-bild
Kommer snart till en dator nära dig - Soon available at your computer

Under tio år verkade HNN internationellt för att sprida kunskaper om det internationella drogpolitiska arbetet, och inte minst det arbete som de som förespråkade och fortfarande förespråkar så kallad 'harm reduction' och också legalisering av narkotika ägnade sig åt och fortfarande ägnar sig åt. I flera fall utgjorde och utgör flera av dessa individer och organisationer en del av narkotikaproblemet snarare än en del av lösningen och HNN såg som sin uppgift att påverka debatten och avslöja den 'femtekolonnverksamhet' och korruption som fanns och som fortfarande finns inom det narkotikapolitiska 'fältet'. HNN blev, med all rätt, en drogpolitisk maktfaktor.

Aktioner mot legaliseringsgalenskaper genomfördes i EU-parlamentet; under HNN:s ledning samlades närmare 1,3 miljoner namnunderskrifter in och överlämnades till FN i Wien till stöd för FN:s narkotikakonventioner; Mike Trace avslöjades som 'femtekolonnare' i den innersta kretsen i FN i Wien; över 30 000 artiklar/inslag publicerades på Internet och föreläsningsverksamhet och diskussioner över hela världen var mycket omfattande.

För några år sedan lades HNN i dess dåvarande form ner. Nu är det dags för en nystart, men i helt annan form. Inget kontor på bestämd plats med fast anställda. Idag handlar det istället om ett mycket omfattande internationellt nätverk med observatörer, kritiker och korrespondenter ifrån världens alla hörn. 

Arbetsspråket är engelska och all information kommer att publiceras på engelska.

Vi kommer snart till en dator nära dig - Soon available at your computer 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0