Kontrollerar droger ditt liv?

Tisdag 26 juni är den dag då man världen över firar den internationella FN-dagen mot drogmissbruk. Temat för i år och de kommande tre åren är Kontrollerar droger ditt liv? ReageraMera gör just den dagen avspark för ett ettårigt projekt med ett givet och i allra högsta grad relevant tema-Kontrollerar droger ditt liv? 

FN-kampanjens mål är att inspirera människor och mobilisera stöd för drogkontroll, något som inte kan uppnås utan ett effektivt preventivt arbete. Kampanjen och kampanjens slogan kan användas på olika sätt för att passa in i olika sammanhang i hela Sverige-Kontrollerar droger din kreativitet?; Kontrollerar droger dina idrottsinsatser?; Kontrollerar droger din hjärna; Kontrollerar droger din kropp m fl.

Kampanjen kommer att synas, var så säker! Syns du inte, så finns du inte som bekant. Ungdomar har förstått det bättre än de flesta vuxna. 

Såväl FN-kampanjens mål som medel sammanfaller väl med det projektarbete ReageraMera nu startar och ger dessutom en koppling till liknande verksamheter på andra håll i Sverige, Norden och övriga världen, vilket  kan tillvaratas i ett senare, större sammanhang.  

Läs mer om den internationella kampanjen Do drugs control your life?-Kontrollerar droger ditt liv? här

Torgny Peterson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0