Ansvarsfull alkoholservering får nya webbsidor

Folkhälsoinstititutets framgångsrika metod Ansvarsfull alkoholservering har fått nya webbsidor. Med de nya sidorna hoppas Folkhälsoinstitutet att fler ska finna hur de kan medverka till att minska alkoholrelaterade skador och våld i och utanför Sveriges krogar.  

Informationen på webbplatsen är nu anpassad till det allt större intresse som kommuner och länsstyrelser visar för metoden. Nu finns utförlig information och nedladdningsbart material för metodens alla målgrupper - polis, krögare, serveringspersonal, ordningsvakter och lokal tillsynsmyndighet. 

Sidorna inleds med en lättöverskådlig sammanfattningsbild av metodens olika delar, där man kan klicka sig vidare till sidor som ger en fördjupning i varje del. Övriga sidor beskriver hur metoden kom till och de vetenskapliga bevisen för dess effektivitet. 

Du kan hitta vittnesmål och erfarenheter från kommuner som använt metoden och vilket metod- och handledningsmaterial som finns.  Det finns också en presentation av vilka på Folkhälsoinstitutet som arbetar med metoden. 

Läs mer:
Ansvarsfull alkoholservering

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0