Premiär för narkotikahund på krogen

Tekla
Narkotikahunden Tekla

I fredags var det dags för premiär för narkotikahund i klubblivet då det danska diskoteket M/F Broen började använda narkotikahund vid entrén till diskoteket.

Danska Jyllands-Posten rapporterar att "både diskotek, föräldrar och unga är begeistrade över försöket som gav resultat redan första kvällen" och Preben Sørensen från Danminar säger till samma tidning att "Jag är övertygad om att flera kommer att ta idén till sig..." och chefen för specialpatrullen vid Århus polisdistrikt, Christian Harlev, säger till tidningen att "Alla metoder som kan begränsa narkotikan i nattlivet är välkomna och det är fantastiskt om de unga kommer att ändra förhållningssättet till användning av droger." 

På Gotland, liksom på flera andra håll i landet, finns utan någon som helst tvekan ett behov av liknande initiativ. Frågan är bara vem som är beredd att börja.

Med två fullt utbildade narkotikahundar, Tekla och Yazza, är vi beredda. Du når oss enkelt genom att skicka ett epostmeddelande till [email protected] eller ringa 070 589 89 85.

Läs också:
Narkohund skaber tryghed

Torgny Peterson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0