Den organiserade brottslighetens svinstia

Att kalla verksamma inom den organiserade brottsligheten för penninghungriga svin är ett 'understatement'. Att den organiserade brottsligheten oftast är totalt hänsynslös, ringaktar liv och saknar total respekt för allt utom sina egna tillgångar är välkänt.

Eftersom de flesta aktiva inom den organiserade brottsligheten ofta inte uppvisar någon påtagligt välfungerande mental utrustning, (hur skulle de i sådana fall kunna ägna sig åt kriminellt svingöra och samtidigt tala om behovet av respekt), får de ersätta det de inte har i huvudet med anabolastinna muskler, vapen och betalda rådgivare som i vissa fall lyckats trassla sig igenom någon form av påbyggnadsutbildning.

Ett vedervärdigt exempel på vad dylika svin kan ta sig för får vi från Italien där polisen idag befriat 113 polacker som under förevändning av att de skulle få jobb i den italienska provinsen Puglia har tvingats arbeta, blivit våldtagna, blivit torterade med batonger och angripna av hundar i den organiserade brottslighetens svinstia - allt under övervakning av den organiserade brottslighetens beväpnade koncentrationslägervakter från Polen, Italien och Ukraina.

Kampen mot den organiserade brottsligheten måste förstärkas på alla fronter, inte minst genom ett intensifierat internationellt samarbete, som det mellan Polen och Italien i operationen 'Promised Land', som resulterat i att 20 svin hittills gripits i Puglia-provinsen.

Torgny Peterson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0