Supermodellens heta kärleksnatt på Gotland

Apropå Expressens redovisning av Naomi Campbells "heta kärleksnatt i Sverige"
(http://expressen.se/index.jsp?a=514246) kan  vi meddela att fenomenet med heta kärleksnätter på Gotland är mycket utvecklat.

Sålunda kan vi berätta att den gotländska supermodellen Ninni Hogenvall-Vallhögen, bördig från Burgsvik, festade tillsammans med sin nya kärlek - en arabisk elev från KomVux i Göteborg - på  favoritkrogen Flip Out, vackert belägen i industriområdet på Skarphäll City.

Parets fantastiska festnatt avslutades tidigt i morse i en 3:a på Jungmansgatan i sällskap med tvillingarna Malcolm och Hannes från Hemse.

När supermodellen strax före 01.00 anlände till lägenheten på Jungmansgatan smögs hon i hemlighet in via källaringången, förbi tvättstugan och förråden i A-uppgången. Väl uppe i lägenheten väntade lägenhetens kökschef med ett specialiordningställt VIP-bord i lägenhetens bortre salong (eller vardagsrummet som det populärt kallas på Jungmansgatan) för Ninni och hennes nyfunne pojkvän. Så småningom anslöt sig tre av Ninnis vänninor från Fårö och ett stort antal 'hangarounds'.

Enligt en papparazzi från Gotlandspressen som fanns på plats, utrustad med kamera och synnerligen god hörsel, lär Ninni ha sagt - "Gotland är underbart."

Ninni kom till Gotland med tio-i-två-färjan från Oskarshamn igår. Därifrån åkte hon sedan med några vänner med buss 10 till Bullboden i centrala Klintehamn där de åt lunch. Tillbaka i Visby väntade sedan ett par timmars vila i lägenheten på Jungmansgatan innan Ninni strax före kl. 21.00 var tvungen att resa sig ur sängen och gå ut med lägenhetsinnehavarens hund, som på grund av det celebra besöket varit tvungen att vistas inomhus under orimligt lång tid.

Vid halvelva-tiden tog så hela sällskapet plats på restaurang Flip Out, en medlemsklubb med en exklusiv restaurang, belägen i Skarphäll City.

Som sagt avslutades Ninnis festnatt inte förrän tidigt i morse i 3:an högst upp i trevåningshuset på Jungmansgatan. När hon kom tillbaka till Jungmansgatan på kvällen möttes hon i porten av Malcolm, som diskret lotsade in henne i fastigheten via ingången till tvättstugan. 

Malcolm och Hannes från Hemse bodde också i lägenheten inatt efter att tidigare på kvällen ha spelat på en privat fest i Slite.  


Tom, leg.papparazzi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0