'Filosofen' Alexander Bard

Under rubriken 'Han var Satans-kyrkans präst' ger Expressen en sammanställning av Alexander Bards massmediala pajaseri.

För dig som förväntas vara okunnig meddelar tabloiden att Bard "har gjort slagkraftig eurodisco i popgruppen Army of Lovers, skrivit böcker om IT, propagerat för fritt knark, bekänt sig till den persiska religionen zoroastrismen, pratat rasism iförd stjärngossemössa i tv, påstått sig lida av torgskräck, samt deltagit i schlager-SM med stor framgång. I dag ligger han på Svensktoppen med sin grupp Bodies Without Organs..."

I sammanhanget kan det vara intressant att påminna om Bards sommarpratande i radion den 11 juli 2002 där han presenterade sig som 'filosof'', 'sociolog', 'åsiktsmaskin', 'premiärlejon' mm.

I sommarprogrammet konstaterade Bard att det var familjen och nationalstaten som gällde under industrisamhällets epok, men nu under 2000-talet gäller den 'kemiska frigörelsen', som enligt Bard började i slutet på 80-talet på Ibiza. I programmet följer sedan en lovsång till Ecstasy där Bard dock har uppmärksammat ett allvarligt problem - kriminaliseringen av ecstasy. Då det begav sig tyckte Bard att de pengar som gavs till polisens så kallade ravekommission istället skulle gå till en 'ravebyrå' med uppgift att lära folk att ta droger.

Det är dags för oss i Sverige, sa Bard, att vänja oss vid att det blir det kemiska brödrasällskapet som kommer att regera.

Så kan det bli när flumfilosofer och Sveriges Radio har noll koll. Som framgår av ovanstående krävs inga meriter för att bli sommarpratare i Sveriges Radio. Däremot kan det vara bra att odla framgångsrika, massmediala pajaskonster.

Du kan med fördel söka som sommarpratare nästa är, men du måste börja bygga din image redan nu.

Kanske kan du göra en AlexanderBardare nästa sommar.

Imageförslag
1. Homosexuell medlem av Jehovas vittnen, älskar vapen, och menar att det finns klara bevis för att Jesus var kvinna.

2. Manlig byggnadsarbetare från Norrland, rensat fisk i Norge, bytt kön, är nu lokal ordförande i Metallavdelning, kassör i lokal scoutförening, leder kyrkokör.

3. Upptäcktsresande, aldrig arbetat utan levt på vad naturen kan erbjuda och på stölder. Har i första hand gjort upptäckter i Goa, Bondi Beach i Sydney, Ibiza, norra Marocko och Bolivia och där prövat på allt som upptäckts, inklusive marijuana, hasch, heroin, ecstasy och kokain. Ansvarig för utvecklingen av den nya filosofiska riktningen 'en+plus+en' (syftar på antalet hjärnceller hos medlemmarna - en för inandning och en för utandning).

4. Hedersnördad storebror i helpuckad familj med en pappa som är (kom)minister och en mamma som frilansar som terrorist. I övrigt inga kända familjeproblem.

Sommar.....sommar.....sommar




 


Kommentarer
Postat av: Arkanove Delije

Vad håller ni på med egentligen? Aldrig sett en sådan extremistisk sida som denna, påminner mycket om era vänner i mellanöstern som spränger ihjäl oskyldiga. Ni saknar helt förmåga att sätta sig in i andras situation, ni kan inte känna empati, ni kan inte ta att andra tycker annorlunda. Hela denna hemsida är fylld med idioti, förhastade slutsatser och allmän extremism. Vad tror ni att ni uppnår genom denna attityd? Ett skratt!

Bara denna artikel som exempel. Varför kan ni inte svara på Bards argument? Måste ni sänka er till en barnslig nivå? Har ni någonting emot folk som klär sig annorlunda? Är det där skon klämmer? Att han inte passar in i ert idealsamhälle? Varför förlöjliga transsexuella arbetare? Hatar ni arbetare och transsexuella? De kanske inte passar in i ert idealsamhälle? Raka led, arier och kortklippta frisyer verkar vara er melodi.

Pajaskonsterna, de pajjade hjärnorna är det NI som står för.

Reagera mot Honneckerideologin på Gotland!

2006-01-24 @ 19:44:27
URL: http://www.reageramotextremism.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0