Marijuanarökande, Sorosfinansierad legaliseringsförespråkare

Ethan Nadelmann, chef för Drug Policy Alliance och stor mottagare av finansiella bidrag från George Soros för att driva frågan om legalisering röker, inte helt oväntat, själv marijuana även om han undviker att ha det med sig på resor eftersom han inte har råd att utsätta sig för några risker, dvs åka fast.


Nadelmann och hans 45 kollegor på sju kontor på olika håll i USA ägnar all sin tid åt strävanden att legalisera narkotika och som bekant har han stöd av en del individer som spekulerat i valuta i så stor omfattning att det blivit ett antal miljoner över för att hjälpa till i legaliseringsbranschen. Valutaspekulanten George Soros är ett gott, eller kanske snarare ont, sådant exempel.


Drug Policy Alliance har nära kopplingar till legaliseringsrörelsen i Europa, bland annat till The Beckley Foundation i Sorbritannien och Mike Trace, den fd anställde hos UNODC som fick lämna sitt arbete efter avslöjandet att han i själva verket fanns på plats för att arbeta som "femtekolonnare", dvs på plats underminera FN:s arbete mot narkotika.


Läs också:

Legalization? Now for the hard question


Torgny Peterson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0