Bli först med att få de senaste nyheterna via SMS

image351


Vi håller hela tiden på att utveckla ReageraMera och introducerar nu en informationstjänst via SMS där du får de senaste drogrelaterade nyheterna och annan intressant information (bland annat om mc-gäng och organiserad brottslighet, aktuell forskning inom drogrelaterade områden, nya droger, trender och tendenser i 'drogvärlden', om legaliseringsrörelsen, om politiska beslut och mycket, mycket mer direkt till din mobiltelefon).


Lämpligt för dig som har ont om tid och som inte alltid hinner läsa på nätet men som ändå vill vara mycket välinformerad.


Provprenumerera 1 månad för 75 kronor genom att skicka ett SMS-meddelande med texten ReageraMera till 72500. Du får bekräftelse på prenumerationen omgående och sedan finns du med på prenumerationslistan 30 dagar från och med den dag du anslutit dig.


Kostnaden, 75 kronor för 30 dagar, debiteras automatiskt på ditt mobiltelefonnummer. Inga andra kostnader tillkommer och prenumerationen avslutas automatiskt om du inte själv väljer att fortsätta prenumerationen.


Genom att abonnera på tjänsten ger du också ett bidrag till fortsatt utveckling av ReageraMera.


Prenumerera genom att skicka ett SMS-meddelande med texten ReageraMera till 72500.


Tack för ditt engagemang, intresse och hjälp för att utveckla ReageraMera.


Torgny Peterson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0