Omgiven av "galna" rådgivare!?

Man undrar vilken kontakt medlemmarna i det brittiska rådgivande organet i narkotikafrågor, The Advisory Council for the Misuse of Drugs, har med verkligheten.


Sedan tidigare vet vi att medlemmarna i gruppen var och är starka anhängare till att cannabis nedklassificerades (från klass B till klass C) 2004 och att cannabis inte ska uppklassificeras igen.


Men vad de flesta inte känner till är uppgifter som kommer fram efter att gruppen hade sitt första öppna möte igår.


Det visar sig nu att gruppen jobbar för att ecstasy också ska nedklassificeras och dessutom vill medlemmarna att sjuksköterskor och apotekare ska ges tillstånd att distribuera kokain.


Den brittiske premiärministern betraktas ännu inte som galen men frågan är om detsamma gäller för medlemmarna i ACMD, som genom förslagen tydligt visar att de inte besitter ens de mest elementära kunskaper om narkotikahanteringens villkor och konsekvenser.


Det räcker längre knappast med God Save the Queen om Storbritannien ska komma tillrätta med sina enorma narkotikaproblem.


Torgny Peterson


Kommentarer
Postat av: Elkin Martinez

Med alla dumma idioter som knarkar ihjäl sig ökar konsumptionen och med detta folk som tillverkar det och gör det ömöjliga för att tillfredställa marknaden av de "RIKA". Folk dör, vanliga boende är tvungna att fly från sina gårdar på grund av knarkhandeln och knarkkungar. USA och UK regeringen försöker att lösa problemet genom att skicka ekonomisk stöd till krig i de länderna som knarket tillverkas( och får lite pengar från detta). Regeringarna satsar inte alls på att utbilda sina invånare och förebygga konsumptionen. lösningen är helt logisk , så länge det finns kunder det finns de som säljer. inte kunder
alls , ingen knarkhandel!! ser man inte det??????????

2007-12-19 @ 23:34:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0