Nu är det dags för Almedalen

Wisby strand
       Almedalen sett från Visbys nya kongresshall


I övermorgon börjar årets upplaga av Almedalsveckan och även om det inte är valår i år så är intresset för och deltagande i veckan oerhört stort.


Arrangörer, lobbyister, politiker, semesterlediga flanörer och många andra har redan börjat söka sig till Gotland, Visby och Almedalen och idag och nu i helgen väntar vi den stora invasionen av besökare till Almedalsveckan.

På den här bloggen kan du ta del av det mesta och det bästa från Almedalsveckan. Till skillnad från många tillfällighetsbesökare så är vi, undertecknad med kollegor, väl förtrogna med Gotland i allmänhet och Visby och Almedalen i synnerhet och det kan i vissa situationer göra saker och ting en aning enklare, vilket i sin tur effektiviserar rapporteringen. Du kan sålunda se fram emot många intressanta inlägg på den här bloggen.

Utöver detta kommer jag, på samma sätt som förra året, att ha dagliga radiosändningar i JustRadio under Almedalsveckan med flera informativa, engagerade och spännande intervjuer och diskussioner. Du får bland annat träffa justitieminister Beatrice Ask, integrations-och jämställdhetsminister Nyamko Sabuni, Barnombudsmannen Lena Nyberg, retorikexperten Christer Hanefalk, Volontärbyrån, och många många fler i direktsända intervjuer och samtal. Det blir också röster på sta'n, bland annat med frågor till personer i studion. 

Besöker du eller bor du på Gotland lyssnar du enklast på JustRadio på FM 89.2

Bor du i övriga Sverige eller i utlandet kan du lyssna direkt på adressen http://www.justradio.nu/ eller www.myspace.com/justradiogotland

Sändningstider och innehåll kan du läsa mer om här senare, så se till att du för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i Visby besöker den här bloggen flera gånger per dag.

Välkommen till Gotland, Visby och Almedalen!


Besök också:
Almedalsveckan 8-14 juli 2007


Torgny Peterson

       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0