Pete Doherty - vilken patetisk tönt

Pete Doherty har varit aktuell i tabloidpressen i flera veckor nu – karl´n knarkar, åker fast, klarar sig undan fängelse, knarkar igen osv.

I förra veckan var han uppe i domstol i London för sina senaste knarkbravader. Han undkom med nöd och näppe ett fängelsestraff. Bara några timmar senare var det dags igen. Mer knark, nytt gripande.

Det borde vara hög tid att se till att Doherty får rejäl hjälp med sitt missbruk – i bästa fall mot hans vilja, men kanske slipper han ta itu med sig själv den här gången också eftersom han nu högtidligen meddelat att han vill göra en spelning på Penton-fängelset i London. Skulle en sådan spelning gå bra kan han tänka sig att besöka fler fängelser. Enligt Breaking News säger en kompis till Doherty att denne tror att en spelning på fängelset ”kan vara bra för moralen där.”  

Vilken moral och se’n när började Doherty intressera sig för etiska frågor?

Nej du, Doherty – för var dag som går blir du mer och mer av en patetisk tönt – dags för generalskärpning. Om du nu nödvändigtvis ska in på kåken så bör det vara för att du under en längre eller kortare vistelse där eventuellt kan få möjlighet till viss eftertanke. Återstår att se vilka möjligheter domstolen tycker du ska ha att besöka fängelset efter de senaste knarkbravaderna.

Torgny Peterson

Kommentarer
Postat av: Göran Bohlin

Torgny!
Pete Doherty...Ja, vad säger man? Jag "upptäckte" Pete Dohertys narkotikakarriär för något år sedan. Jag höjde då - högt - på ögonbrynen. De sitter kvar där än. Gripande - domstol -släppt -gripande -domstol - släppt. Inga vidare signaler för den lättledda ungdomen.
Pete Doherty får ett eget kapitel i min uppdatering av "Den idiotiska klubben".
Hälsningar
Göran Bohlin
Partille

2006-04-24 @ 21:01:46
Postat av: Helena

Pete doherty är ett musikaliskt geni!! Han har ett kasst och nerknarkat liv, ja. men om media slutade klänga på honom så kanske han skulle kunna få en chans o lägga in sig på rehab och få ett normalt liv.

2006-05-17 @ 15:07:17
URL: http://helenasblogg.blogg.se
Postat av: Anonym

Musikalist geni?? Ha ha ! Tillåt mig skratta! Om vi ska vara lite mer sakliga : Vad har han gjort som står ut spceciellt?

2008-05-31 @ 05:06:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0