Parasiterna får aldrig tillåtas vinna

Göteborgskrögaren Masoud Garakoei orkar inte längre. Efter att ha utsatts för utpressning, hot om våld och våld ger han och familjen nu upp hela sin tillvaro på grund av de parasiter, som han kallar Bandidos, som krossat hela hans tillvaro.

Det är fullkomligt oacceptabelt att hårt arbetande människor ska tvingas hålla sig inomhus, gömma sig eller flytta till annan ort på grund av att kriminella parasiter inte ges mer kännbara straff än vad som är fallet idag. Det är orimligt att hederligt folk, som utgör den absoluta majoriteten av landets befolkning, ska tvingas hålla sig inomhus för att parasiter från avancerade, välorganiserade kriminella verksamheter ska tillåtas härja fritt ute i samhället.

De som ägnar sig åt avancerad organiserad brottslighet har för länge sedan passerat preventionsstadiet, om nu någon skulle vara naiv nog att tro att de kan löna sig att sitta ner i små samtalsgrupper med den organiserade brottslighetens representanter. I de flesta fall handlar det om att skilja dessa personer från samhällsgemenskapen genom mycket kännbara fängelsestraff - och då talar  vi inte om några månader eller några år; nej, det måste handla om 10-12 år för att på så sätt sabotera större delen av deras 'yrkesverksamma' liv.

Som tur är har vi för tillfället en justitieminister som vågar stå för sina åsikter och föreslå adekvata åtgärder för att försöka komma till rätta med problematiken även om Bodströms förslag till åtgärder har ifrågasatts av flumteoretiska tyckarliberaler och elfenbensboende i den svenska kriminologiska ankdammsdebatten.

Undercover-verksamhet, buggning och infiltration borde snarast möjligt bli självklara inslag i kampen mot den organiserade brottsligheten. Fara för integriteten hörs några ropa! Vems integritet är det man vill försvara, kan man fråga sig. Ibland verkar det som om det är viktigare att 'värna' om den kriminelles integritet än brottsoffrets - en orimlig inställning, som inte har och förhoppningsvis heller aldrig kommer att få ett stöd som den inte förtjänar.


Kommentarer
Postat av: masuod

hej
tack för att ni skriver så bra artikel
jag väntar tills träffar bodström
mitt liv verkligen är helvete jag behöver hjälp

2006-01-29 @ 01:21:09
Postat av: masuod

en enda som kan hälpa mig det är juornalister
jag har blivit utnyttjad
de vile att jag försvina med toma händer lämna äffaren och huset och !!!
annars de ser vi mår inte bra och tar våran barn
set är så som samhället hjälpte mig finns det nån i sverige som kan hjälpa oss!!!
masuod garakoei

2006-03-15 @ 14:35:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0