Bland horor och huliganer i Tyskland

Horor och huliganer kan få det tufft under fotbolls-VM. Om vi i jämlikhetens namn börjar med anti-fotbollsmännen, dvs huliganerna, så kan det förhoppningsvis bli relativt god kontroll på dylika före och under fotbolls-VM.

Tyska regeringen rapporterar nu att 320 tjänstgörande poliser från utlandet kommer att finnas på plats för att försöka stävja huliganernas våldsamheter.

Storbritannien, Polen, Frankrike och Holland – samtliga välkända ’huliganländer’ - skickar upp till 40 poliser vardera. Upp till 20 poliser kommer från vardera Tjeckien, Schweiz, Österrike och Italien. Portugal, Sverige, Belgien och Spanien skickar vardera tio poliser och Luxemburg fem. Utöver dessa kommer också ett antal nationer att sända sambandsmän.

Enligt information från den tyska regeringen kommer alla utländska poliser att tjänstgöra i respektive lands uniformer men stå under tyskt befäl. 

När det gäller hororna och hararna, eller de ”erotiska tjänsteutövarna” som är den politiskt korrekta benämningen, är det mer tveksamt hur ’hanteringen’ ska gå till. Får justitieminister Bodström som han vill så kommer det att bli svårt för horor och harar att tjäna pengar i samband med fotbolls-VM i Tyskland i sommar. Förhoppningsvis lyckas han övertyga sina kollegor i andra EU-länder om att hitta möjligheter att begränsa de skador som bordellindustrin med all säkerhet annars skulle bidra till under VM. Spågummor i flera länder i Europa har uttryckt stor oro för vilka konsekvenser en växande bordellindustri skulle få.

Det är alldeles uppenbart att ett stort antal tyska medborgare, i likhet med svenska torskar, tycker att prostitutionsverksamheten är ett förnämligt arrangemang för att inte tala om bordellägarna, som betraktar VM som ett perfekt attraktionsmedel för marknadsföringen av de ”erotiska tjänsteutövarna”
Vilka insatser som kommer att göras mot prostitutionen kommer EU:s justitieministrar bland annat att diskutera nu på torsdag.

Om någon irriterar sig över språkbruket ovan kan eventuellt stötande ord bytas ut med hjälp av följande

Huligan = Aggressionsutövare
Hare = Manlig sexarbetare, erotisk tjänsteutövare
Hora = Kvinnlig sexarbetare, erotisk tjänsteutövare
Bordell = Förrättningscontainer
Spågumma – Kristallkulelaboratris

Läs också:
Förslaget om VM-bojkott hotar männens identitet

Torgny Peterson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0