Kronans Droghandel rekryterar till ny apotekskedja

I dag lanserade apoteksutmanaren Kronans Droghandel sin satsning på att öppna en rikstäckande apotekskedja. Nu påbörjas rekryteringen och därmed tar Kronans Droghandel de första stegen mot målet att bli en ledande aktör på apoteksmarknaden.

I samband med apoteksomregleringen vill Kronans Droghandel köpa ett apotekskluster. På sikt vill företaget växa ytterligare med målsättningen att bli en rikstäckande apotekskedja.

Kronans Droghandel har funnits i apoteksbranschen i hundra år och nu är vi tillbaka där vi en gång började - bakom apoteksdisken. Vårt mål är att Kronans Droghandel ska bli en ledande aktör på apoteksmarknaden, säger Cecilia Marlow, vd på Kronans Droghandel.

Serviceinriktad personal i kombination med ett inspirerande sortiment och tilltalande butiker ska göra att Kronans Droghandel får nöjda kunder. Förberedelserna är i full gång och nu påbörjas rekryteringen till huvudkontoret.

Vi hoppas kunna skapa en miljö i våra apotek full av energi och servicevilja, för både kunder och personal. Just nu söker vi personal till huvudkontoret och vi ser gärna sökanden med farmaceutisk utbildning, detaljhandelserfarenhet eller erfarenhet från apoteksmarknaden, säger Ninni Skagerfält, HR-chef på Kronans Droghandel.

Kronans Droghandel har verkat inom apoteksbranschen i drygt 100 år, från början som apotek och sedan 1971 som läkemedelsdistributör. Det första apoteket Kronans Droghandel grundades redan 1907 av apotekaren Gustaf Bernström i Göteborg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0