Knarkliberalerna i Transform föreslår legalisering och beskattning av narkotika

Peppade av knarkförespråkarna i Kalifornien där Ammiano nyligen föreslog reglering och beskattning av marijuana i syfte att rädda ekonomin - ett förslag som president Barack Obama omedelbart uteslutit  - har fått den brittiska legaliseringsorganisationen Transform att hänga på trenden.


Idag kommer Transform att presentera en rapport som påtalar de fantastiska fördelarna för hela samhället om droger legaliserades och beskattades.


I USA säger knarkvännerna att landet skulle få in 1 miljard dollar i skatteintäkter och i den brittiska rapport som kommer idag är man inte sämre - där utlovar de brittiska knarkvännerna skatteintäkter på 14 miljarder pund.


Rapporten, Comparison of the Cost-effectiveness of the Prohibition and Regulation of Drugs, kommer som sagt senare idag.


Ju fler som knarkar desto mer skatteintäkter sålunda och alla påtända medborgare blir lyckliga, slipper jagas av polisen och kan, i den mån de inte är förmögna att skaffa egen inkomst genom hederligt arbete, ersättas med rejäla socialbidrag med hjälp av den utökade summa pengar man får in genom beskattningen. Snacka om "rocket science".


Läs också:

Om folk knarkade mer - vilka skatteintäkter!


Torgny Peterson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0