Nu är det klart! - Internetmedicin till alla till fantastiska priser!



Nu behöver du inte vänta en dag till att skaffa dig den medicin du alltid drömt om men kanske aldrig har haft råd att skaffa eller varit för rädd att fråga efter. Här finns allt för alla och till rena rama julaftonspriser. Varför gå till vårdcentralen eller sjukhuset när du hittar prima grejer på Internet.

Var...var....var?, undrar du. Jo på


Internetsajten Crimemedicine.com är en kampanj om riskerna med falska läkemedel på Internet. Det är Läkemedelsverket som vill uppmärksamma dig på riskerna med att handla på Internet.


Läkemedelsverket konstaterar att Handeln med förfalskade läkemedel på Internet ökar explosionsartat. Vad många inte vet är att falska läkemedel kan vara livsfarliga, och den ökande handeln är ett hot mot folkhälsan. Därför gör Läkemedelsverket på uppdrag av regeringen en informationskampanj om falska och farliga mediciner på nätet.


Ett befriande friskt initiativ för att komma från Läkemedelsverket. Nu väntar vi bara på sur kritik från tredje makten, en och annan surpuppa och dom som gått på hela grejen. Andra kan glädja sig åt attacken mot internetpoteken.

Du kan läsa mer om kampanjen här.

Torgny Peterson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0