Radioprogrammet ReageraMera onsdag 9 juli



Under Almedalsveckan sänds programmet ReageraMera dagligen 14.00  och onsdag 9 juli och fredag 11 juli också ett program som börjar 10.00Eventuella ändringar/programinformation meddelas på den här bloggen.


Medverkande i programmet ReageraMera onsdag 9 juli


10.00

Ann Heberlein, teologie doktor, forskare i etik och författare till boken Det var inte mitt fel - Om konsten att ta ansvar.


Det pågår idag en massflykt från ansvar, menar Ann Heberlein - en massflykt som möjliggjorts och uppmuntrats av ett samhällsklimat där det blivit fult att skuldbelägga och där allt fler betraktar sig som offer - för förtryckande strukturer, dåliga gener eller taskiga uppväxtförhållanden.


Sluta skyll ifrån dig! Skärp dig! Lyssna på det direktsända studiosamtalet med Ann Heberlein.  


14.00
Dan Paulsen,
informationsansvarig hos Polismyndigheten Gotland, rapporterar direkt från studion om polisens verksamhet på Gotland det senaste dygnet.


Helena Karlén, generalsekreterare ECPATI eftermiddagens program fortsätter vi att diskutera ansvar. Då handlar det om barnsexturism och Sveriges ansvar. Vad görs och vad borde göras för att motverka att svenskar åker utomlands för att utnyttja barn i sexuella sammanhang?


Direktsänt studiosamtal med Helena Karlén


Programmen sänds live via FM-nätet (89,2) på Gotland och för dig som inte bor eller gästar Gotland går det utmärkt att höra direktsändningarna via internet på http://www.wisbyfm.se/.

Programledare: Torgny Peterson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0