Vill du veta mer?

Många har undrat om jag föreläser om drogrelaterade frågor. Svar: Ja!


I veckan har jag föreläst på universitet i Milano. Blivande poliser och behandlingspedagoger står på tur härnäst.


Den drogrelaterade brottsligheten kostar dig och hela vårt samhälle enorma summor - pengar som, med ökade kunskaper, skulle kunna användas på ett bättre sätt.

En förutsättning för effektiva insatser mot den drogrelaterade brottsligheten är kunskap, strategi, samordning och ledarskap. Alla fyra behövs - kunskap som inte leder till strategier är lika meningslösa som avsaknad av samordning och ett effektivt ledarskap för att föra det drogpolitiska arbetet framåt. En del görs, men mycket mer som resulterar i effektiva insatser skulle kunna göras. Utgångspunkten för allt sådant arbete är kunskap om situationen.

Skolor, föreningar, myndigheter, beslutsfattare och andra som är intresserade av en föreläsning en halv dag eller en hel dag för att få grepp om de absolut senaste drogpolitiska trenderna och politiska beslut nationellt och internationellt, diskussioner om vård/behandling, utvecklingen av den grova organiserade brottsligheten eller om legaliseringsrörelsen, för att nämna några exempel, är välkomna med ett e-postmeddelande till [email protected] för ytterligare information och diskussion. Glöm inte att lämna namn och tel.nummer.


Torgny Peterson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0