Marijuanaflummarnas eget universitet



Visst går det att göra pengar både på missbrukare, blivande missbrukare och profithungriga, potentiella cannabisdirektörer.

Det senaste exemplet är Oaksterdam University i Kalifornien som för cirka 1 300 kronor + kostnad för 'kurslitteratur' (credit cards not accepted!) tjänar storkovan på intresserade 'studenter' som under en veckoslutskurs, eller dagtid vardagar om man står till arbetsmarknadens förfogande, får lära sig hur man odlar cannabis, lagar mat med cannabis, vilka frön som ger bästa resultat mm.


Efter genomgången grundkurs kan läraktiga 'studenter' för 75 dollar fylla på med en 'Advanced Horticulture Class.


Distanskurser är inte tillgängliga så eventuellt intresserade skandinaver får själva stå för flygbiljett, kost och logi. Studiemedel utgår självklart inte för den här sortens jippon om nu någon fått för sig att det kunde vara värt besväret att kontakta CSN.


'Kurserna'som erbjuds utgör ett utmärkt tillfälle för den som hoppat av plugget eller som kanske är straffad för narkotikabrott eller som ser en framtid i att medverka till att fler skadas av cannabis. Antagningskrav: Minst 18 år gammal och intresserad av att jobba för att få ett slut på förbudet mot cannabis.


Huruvida praktik, dvs rökning av marijuana ingår i kursavgiften, framgår inte av informationen.


Torgny Peterson


Kommentarer
Postat av: Per

Har du kontaktat csn och frågat eller är det som du tror?

2008-02-26 @ 16:59:57
Postat av: Torgny Peterson

Titta gärna på länken till CSN så kommer du också att veta.

2008-02-26 @ 17:23:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0