Missbruk kan bekämpas

Det brittiska konservativa partiet, under ledning av David Cameron, har nu genomfört sin partikonferens och kritiken mot regerande Labour har stundtals varit mycket kraftig, inte minst när det gäller bekämpningen av brottslighet och narkotikamissbruket och polisens byråkratisering som innebär en massa onödigt pappersarbete och därmed minskad synlighet och aktivitet på gator och torg - något som de konservativa vill ändra på


Det är det konservativa partiets talesman [Shadow Home Secretary], David Davis, som uttalar sig i dessa frågor och under konferensen höll han ett anförande där han sa bland annat följande om narkotikapolitiken:


Ett eskalerande missbruk av narkotika är inte oundvikligt. Det är tecken på en misslyckad politik. Se på Labour och drogrehabiliteringen. Dom använder skattebetalarnas pengar till att försöka hantera missbruket, dvs låta missbrukarna fortsätta använda narkotika. Vi vill att missbrukare ska sluta använda narkotika och vi kommer att introducera ett omfattande abstinensbaserat rehabiliteringsprogram. Ett program som får missbrukare att sluta använda narkotika, all narkotika.


Du kan läsa hela David Davis anförande under konferensen här.


Partiledarens, David Camerons avslutningstal, vid konferensen kan du läsa här.


Läs också:

Englands justitieminister emot nedklassificeringen av cannabis


Torgny Peterson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0