Känner du igen mannen? Polisen söker tips om rånen i Svenljunga

35181-159
Foto: Polisen

Onsdagen den 10 oktober rånades Handelsbanken och Swedbank i Svenljunga av en ensam maskerad rånare. Mannen genomförde rånen strax efter kl 10.00 och hotade personalen med ett vapen. Inget skott avlossades och ingen person skadades fysiskt.


Polisen har ännu inte identifierat rånaren och behöver därför allmänhetens hjälp. Rånaren beskrivs som 20-30 år, spenslig kroppsbyggnad och cirka 175 cm lång. Den som känner igen mannen på bilderna ombedes kontakta polisen omgående.
 
Polisen behöver även uppgifter om flyktbilarna. Rånaren har använt sig av en stulen röd Mitsubishi Colt med registreringsnummer WEA 530. Vi misstänker att bilen körts i Svenljunga under tisdagen den 9 oktober. Bilen parkerades troligen på eftermiddagen bakom Kyrkogatan 2 ned mot Ätran.
 
Bilen kördes på råndagen den 10 oktober strax före klockan 10.00 från Kyrkogatan 2 och ställdes sedan tillbaka på samma plats efter att rånen genomförts.
 
Efter rånet använde sig rånaren av ytterligare en flyktbil. Polisen söker vittnen som noterat en röd Volvo 850 med vinge som rört sig i Svenljunga under den 9-10 oktober. Bilen stod parkerad på Kyrkogatan 2 och användes som en andra flyktbil.
 
Spaningsledningen är även intresserad av kläder och andra tillhörigheter som mannen kan ha slängt ifrån sig. Troligtvis efter att han bytt till flyktbil nummer två.
 
Vittnen ombedes vänligen att kontakta Polisen tel. 031 739 25 02


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0