Köpfria dagen

Idag är det köpfria dagen. Bra att komma ihåg för den som i vanliga fall gynnar knarklangarna. Avstår du från att använda t ex hasch eller marijuana gör du också en miljöinsats genom att minska utsläppet av THC i hjärnan.

Torgny Peterson

Kommentarer
Postat av: Jocke

Synd att inte staten kunde ta inkomsten från langarna och att folk inte får veta dem riktiga riskerna som kommer med cannabisbruk :( Nu vet folk att staten och diverse organisationer ljuger om utsläppen av THC. Det kanske borde vara dags att ge saklig information av utsläppen så att folk inte blir manipulerade?

2007-11-24 @ 15:55:53
Postat av: Torgny Peterson

Det är snarare så Jocke att folk vet att det finns stora risker med användning av cannabis. Därför är det viktigt att ge 'folk' saklig information om de påståenden som legaliseringsförespråkarna använder för att försöka få 'folk' att tro att användning av cannabis skulle vara ofarligt.

2007-11-25 @ 06:36:10
Postat av: Jocke

Folk vet att cannabis inte är ofarligt, trots att jag tycker att en legalisering är det enda rätta och att folk har rätt att leva sitt liv hur dem vill, så vet jag att det finns risker. Folk som röker för mycket blir slöa, oproduktiva, och i enstaka fall kan dem få psykiska problem; precis som med alkohol.

Det viktigaste är, att i demokratisk ordning, ge folk information om drogens egentliga skadlighet. Som att ett utspritt bruk inte kommer att göra dig galen eller förstöra ens hjärna. Det är också fel att hävda att cannabis är ofarligt; inte ens vatten är ofarligt. Men lögner från båda håll är lika förskräckliga, och att göra folk till kriminella för att dem använder en annan drog än dem staten bestämde för 80 år sedan var ok (som cannabis) är kanske det mest förskräckliga och odemokratiska lagen vi har i sverige.

2007-11-25 @ 17:43:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0