Slut på semestern?

Du som avslutar din semester idag är välkommen tillbaka till ReageraMera och Cannabisdotcom. Jag självklart alla andra också.  

Det finns nu ett mycket stort antal nya inlägg publicerade på ReageraMera och på Cannabisdotcom (www.cannabisdotcom.blogg.se).  

På den här bloggen hittar du också omfattande rapportering från politikerveckan i Almedalen och länkar till intervjuer med politiker och andra under veckan.  

Via de dagligen uppdaterade tidningslänkarna kan du också enkelt hålla dig uppdaterad om drogrelaterad information från Sverige och övriga delar av världen. Ett stort antal inlägg ger dig den absolut senast tillgängliga informationen om forskning, beslag, trender och tendenser mm. inom narkotikaområdet. 

Inom kort startas också Express-koll på ReageraMera, ett initiativ som tillkommit efter att tabloiden Expressen vid ett flertal tillfällen uppvisat undermåliga kunskaper i narkotikarelaterade frågor. Via Express-koll  kommer Expressens ledarredaktion, och andra intresserade, att få tillgång till material som förhoppningsvis kan bidra till mer korrekt information om narkotikarelaterade frågor.  

Varje onsdag 10.30 kan du också lyssna på radioprogrammet ReageraMera i JustRadio. Nästa program kommer nu på onsdag 1 augusti. Information om innehållet i varje veckas radioprogram hittar du på den här blogen på tisdagar. Bor du på Gotland får du in kanalen på 89.2. Bor du i övriga Sverige eller i utlandet kan du lyssna direkt på adressen http://www.justradio.nu/ eller www.myspace.com/justradiogotland


Cannabisdotcom (www.cannabisdotcom.blogg.se) innehåller endast cannabisrelaterad information-till glädje för de flesta och ett irrititationsmoment för legaliseringsförespråkarna.

 
Välkommen till en spännande höst! 

Torgny Peterson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0