Välkommen till ReageraMera och Cannabisdotcom

De flesta har nu avslutat sin semester och det är dags att hälsa er som gjort annat än att läsa ReageraMera och Cannabisdotcom under semestern välkomna tillbaka.

 
Det finns idag ett mycket stort antal poster publicerade på ReageraMera (www.reageramera.blogg.se). När detta skrivs närmare bestämt 1 546 stycken. På Cannabisdotcom ( www.cannabisdotcom.blogg.se) finns det idag 237 poster.  

Via tidningslänkarna på ReageraMera kan du enkelt hålla dig uppdaterad om drogrelaterad information från Sverige och övriga delar av världen. Ett stort antal inlägg ger dig också den absolut senast tillgängliga informationen om forskning, beslag, trender och tendenser mm. inom narkotikaområdet.  

Kriminella i cyberspace, bedrägerier, penningtvätt, phishing, grooming, falska e-postmeddelanden mm.
Internet blir allt mer scenen för skurkar av olika slag. I september öppnar jag en ny avdelning på ReageraMera, CYBERSPACE,  som förhoppningsvis kommer att bidra med en del intressant information i kampen mot nämnda skurkar.

I oktober är det dags för introduktionen av EXPRESS-KOLL med material i lättsmält form för dig som vill veta mer om narkotikarelaterade problem och frågeställningar. 

Varje onsdag 10.30 kan du också lyssna på radioprogrammet ReageraMera i JustRadio. Nästa program kommer nu på onsdag 15 augusti. Information om innehållet i varje veckas radioprogram hittar du på www.reageramera.blogg.se på tisdagar.  

Bor du på Gotland får du in kanalen på 89.2. Bor du i övriga Sverige eller i utlandet kan du lyssna direkt på adressen http://www.justradio.nu/ eller www.myspace.com/justradiogotland  

Välkommen tillbaka till en innehållsrik och spännande höst! 

Torgny Peterson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0