Gud bevare Italien och övriga Europa för ny italiensk minister - Emma Bonino

Efter sju sorger och åtta bedrövelser är Prodi nu klar med sin regering och har i samband med det arbetet meddelat den nionde bedrövelsen. Den nionde bedrövelsen heter Emma Bonino – aktiv förespråkare för legalisering av narkotika.

Prodi har i brist på vishet utnämnt henne till minister utan portfölj och ansvarig för ’il commercio internazionale e le politiche europee’ (internationell handel och europapolitiken).

Bonino har mycket nära kopplingar till Transnationella Radikala Partiet, som inte är något politiskt parti i egentlig mening, men arbetar med en stor mängd olika frågor, bland annat legalisering av all narkotika.

Vid ett besök på Transnationella Radikala Partiets hemsida konstaterar du omedelbart att ett av ’partiets’ huvudintressen är just legalisering av narkotika. (För den intresserade finns de flesta medlemmar i partiet, dock inte alla, presenterade i alfabetisk ordning i Who´s who in the Transnational Radical Party.)

Bonino har också en egen hemsida på Internet. Titta gärna in där så snart som möjligt. Vem vet – en del av det nuvarande innehållet kanske inte kommer att finnas kvar där inom kort.

Boninos insatser under hennes tid i EU-parlamentet för att åstadkomma legalisering av narkotika är ökända liksom hennes kontakter med andra ökända legaliseringsförespråkare som t ex Marco Pannella och Marco Cappato (båda fortfarande i EU-parlamentet) och Marco Perduca.

Under Boninos tid i EU-parlamentet skrev jag spaltmeter om Bonino & Co’s aktiviteter för att åstadkomma legalisering av narkotika. Med anledning av Boninos utnämning kan det därför vara lämpligt att återkomma med ytterligare information om Bonino avseende den delen av hennes ’karriär’.

Läs också – som uppvärmning:
For the antiprohibitionist reform of the UN Conventions on Drugs

Torgny Peterson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0