Endast idag - gratis hasch på Sergels Torg

Knappast, men inte omöjligt. Sergels Torg börjar bli en plats där privata entreprenörer försöker skapa maximal medieuppmärksamhet genom diverse mer eller mindre spektakulära upptåg.

För några dagar sedan var det dags för spelbord på 'Plattan' och häromda´n fick missbrukare totalt 64 sprutor av ett privat par som fått tag i sprutorna hos en missbrukarförening i Danmark.

Resultat? Massmedial uppmärksamhet som står i förhållande till det som populärt kallas allmänintresset. Spelbordet fick stor uppmärksamhet. Eftersom sprutor inte intresserar allmänheten i någon större utsträckning så bidde det bara några små notiser.

Skulle däremot gratis hasch delas ut på Sergels Torg idag skulle det bli livat värre. Många intresserade 'kunder', bevakning av media, polisiär närvaro och en och annan legaliseringsflummare som skulle passa på tillfället till en enmansdemonstration för mänskliga rättigheter.

Vi kan för säkerhets skull meddela att vi inte har några planer på att dela ut hasch på Sergels Torg. Vår enda insats i det sammanhanget skulle vara att se till att det kom därifrån så snabbt som möjligt, till en lämpligare lokal hos polisen.

Torgny Peterson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0