Knark är bajs - filmpremiärer startskottet för ny antiknarkkampanj

Fredag 7 juli kl 21.00 är det dags för premiär på fyra nya filmer i antiknarkkampanjen 'Det finns många anledningar att inte testa knark."

Sex regissörer har fått fria händer att med filmen som verktyg visa på några av de anledningar som finns att inte testa knark. Kampanjen är en satsning från Mobilisering mot narkotika och filmerna visas i samarbete med MTV som en del i ett långsiktigt förebyggande arbete mot narkotika.

Startskottet för kampanjen och förhandsvisning av filmerna sker i samband med en inledande debatt med ungdomar ledd av MTV:s programledare Shire under Almedalsveckan på Gotland den 6 juli kl. 15.30 på Mellangatan 6 i Visby. Därefter kommer filmerna att visas under juli och augusti på MTV under ordinarie programtid för att i början av september avslutas med en MTV-sänd debatt ungdomar emellan.

Filmerna och bakgrundsmaterial kommer att finnas på www.knarkärbajs.nu från 7 juli, där besökare även kan fråga expeerter och debattera knark med andra ungdomar. Fram till dess går en trailer för filmerna på MTV och www.knarkärbajs.nu

I morgon, onsdag 5 juli pratar jag med Anna Liedbergius från Mobilisering mot narkotika om kampanjen i Just Radio kl. 09.00. Intervjun direktsänds i Just Radio och via Internet. Bor du på Gotland får du in kanalen på 89.2. Bor du i övriga Sverige eller i utlandet kan du lyssna direkt på adressen www.justradio.nu.

Torgny Peterson
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0