Tysklands dummaste knarkkurir

Många knarklangare försöker vara smarta - och lyckas i flera fall. Men för en del går det sämre. Från USA och Australien har vi flera gånger fått information om situationer där ägare, som blivit bestulna på sin narkotika gått till polisen och sedan, till sin stora förvåning, blivit gripna.

Samma öde gick, enligt 'Bild Zeitung', "Tysklands dummaste knarkkurir" till mötes nyligen då han först blev av med 12 kilo hasch i en väska på tåget och sedan gick till hittegodsavdelningen för att hämta ut det.

Historien utspelade sig på tåget mellan Essen och Dresden. 27-årige Maik D. skulle transportera 12 kilo hasch i utbyte mot åtta gram kokain som tack för hjälpen. Efter en natt på tåget, gick han på morgonen till restaurangvagnen för att dricka kaffe. Under besöket i restaurangvagnen kopplades sovvagnen, där hans väska fanns, ifrån tågsättet.

Maik fann sig snabbt, kontaktade tågmästaren för att förvissa sig om att väskan skulle tas tillvara. Då "Tysklands dummaste knarkkurir" kom för att hämta väskan väntade polisen på honom.

Sens moral: Ingen
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0