Alkohol är ute

I framtiden kommer det att vara helt ute att berusa sig på alkohol. Då är det istället kontroll, sundhet och framgång som gäller och som bekant blir det dåligt av alla dom varorna i samband med alkoholkonsumtion. Resultatet blir snarare noll koll, minimal sundhet och möjligtvis inbillad framgång för grabbarna hos det motsatta könet eftersom en del grabbar får för sig att dom blir vackrare,  längre och att det manliga könsorganet växer i såväl omfång som styrka i takt med antalet starköl.

Beskedet om avhållsamhet från alkohol eller ytterst beskedlig konsumtion kommer från den danska reklambranschen, som till och med påstår att det är ute att dricka Tuborg, Carlsberg och Harboe Pilsner. Istället är det bland annat källvatten, Caffe Latte, Cola Light, Schweppes som blir innedryckerna.

De' ni, alla onsdags-, fredags- och lördagscharmörer, som trängs i låtsasviktiga VIP-köer eller på den lokala puben.

Allt enligt den danska reklambyrån firstmove i Köpenhamn, som specialiserat sig på att hitta trendsättare och nya tendenser.

Uppgifterna bygger på undersökning bland 53 trendsättare i åldrarna 20-29 år i Köpenhamn och Ålborg.

Källa: 'Sprut forbudt - hellere höj på livet' från reklambyrån firstmove i Köpenhamn.

I sammanhanget kan det också vara intressant att observera att danska Sundhedsstyrelsen noterat lägre alkholkonsumtion bland 16-åringarna i dag än tidigare.

Torgny Peterson

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0