Slut med champagnedagis i Båstad

I Båstad har krögaren Peter Vaerst upprörts över att kommunen sätter stopp för det så kallade jetsetfolkets aktiviteter under tennisveckans champagnedagis då de sprutar champagne av den dyrare sorten.

Vaerst säger till Kristianstadsbladet att han befarar att "han tappar en halv miljon i intäkter". Stackars Vaerst.

Vi rekommenderar Vaerst och hans kunder att ta del av den senaste rapporten från United Minds, som rapporterar att det signalerar låg status att ha ett intensivt uteliv. Hög status däremot karakteriseras bland annat av allmänbildning och gott föräldraskap.

Egenskaper som, enligt United Minds, signalerar låg status är att kunna spela tennis, ha en fullbokad almanacka, vara duktig på poker eller liknande spel, ha ett intensivt uteliv, vara en duktig amatördiskjockey, vara singel med intensivt kärleksliv, ha gått på friskola, ha barnflicka/städhjälp och betala svart, äga en äkta pälskappa/rock och, allra sist, ha en 15 år yngre fru/man.

De trendnissar som nu tänker lämna champagnedagiset i Båstad och söka ny status kan läsa mer om status och icke-status här.

Torgny Peterson

Kommentarer
Postat av: Carl Adam

Det är inte sprutandet det sätts stopp för utan serverings av helrör, brickor,ölkannor med mera och det är sådant som påverkar ekonomin för företagaren, så ja det är verkligen synd om honom.

2006-12-11 @ 16:19:25
URL: http://bjudko.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0